frokost

Vil du med til frokost?

Vi lægger frokostkortene på bordene hver dag fra kl. 11-16 og byder hele København indenfor på frokostrestaurant.

Kortet skifter afhængigt af sæsonen, men du vil altid kunne finde både lette salater, lækre stykker smørrebrød, burgers, rørt tartar og steak frites.

 

FROKOST alle dage kl. 11.00 – 16.00

Dag H’s Julefrokost
Skal bestilles af alle i selvskabet(min. 2 pers.) Hele menuen kr. 275

Første servering
Hjemmelavet stegt sild med rødløg og kapers, meunière-stegt rødspættefilét med remoulade, citron og dild, hjemmegravad laks med rævesauce og dild 

Anden servering 
Anderillette med urter og rødbeder, æbleflæsk, hønsesalat rørt med creme fraiche, urter, sennep og cornichoner, julemedister med rødkål

Tredje servering
Hjemmelavet ris á l’mande med lun kirsebærsauce og mandler


Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 stykker pr. person

Stegt sild 69 kr
Stegt sild med rødløg og kapers

Rødspætte 79 kr
Meunière-stegt rødspættefilet med remoulade, dild og citron

Anderillete 89 kr
Anderillette med urter og rødbeder

Hønsesalat kr 79
Hønsesalat med creme fraiche, urter, sennep og cornichoner

Rørt tatar kr 89
Klassisk rørt tatar af okseinderlår med mayo, økologisk æggeblomme, peberrod og urter

 

Burgere
På Dag H kommer burgeren selvfølgelig altid med fritter og tilbehør

Okseburger 149 kr
200 g. bøf med ost, bacon, salat, løg, tomat og syltede agurker. Bøffen grilles medium.
+ Béarnaise on the side, kr. 25

Flæskestegssandwich 149 kr
Dag Hs flæskestegssandwich med ribbenssteg af frilandsgris. Serveres med hjemmelavet rødkål, sennepsmayo og sprøde flæskesvær.

 

Dag H-klassikere 

Chevre chaud kr. 135
Gratineret gedeost, vinaigrette, pære og valnødder

Cæsarsalat kr. 145
Hjertesalat, parmesan, Dag H’s egen cæsardressing og hertil stegt kyllingebryst

Rørt tatar kr. 145
Klassisk rørt tatar af okseinderlår med løgmayo, økologisk æggeblomme, peberrod og fritter

Moules frites kr. 149
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter serveret med fritter og sennepsmayo

Kartoffel-porresuppe kr 79
Cremet kartoffel-porresuppe med sprødtstegt bacon og urter