Arrangementer

VOLBEAT 26/8

Ved bordbestilling bestiller I også automatisk menuen til alle gæster i selskabet.
Send venligst en mail på dagh@dagh.dk med ankomsttidspunkt og antal gæster.

Klassisk rørt tatar
Klassisk rørt tatar af okseindelår rørt med olivenolie, citronsaft, trøffelmayo og persille.

Helstegt australsk oksefilet
Helstegt australsk oksefilet med bagte tomater, grønne bønner, syltede løg og sauce.
Hertil ristede kartofler med timian og bearnaisesauce

Chokoladekage
Chokoladekage med nøddekaramel, vaniljeis og mynte.

Kr. 350,-

Danmark – Polen 1/9

Ved bordbestilling bestiller I også automatisk menuen til alle gæster i selskabet.
Send venligst en mail på dagh@dagh.dk med ankomsttidspunkt og antal gæster.

Pocheret torsk
Pocheret torsk med ratatouille, dild og rischips.

Helstegt australsk oksefilet
Helstegt australsk oksefilet med bagte tomater, grønne bønner, syltede løg og sauce.
Hertil ristede kartofler med timian og bearnaisesauce.

Chokoladekage
Chokoladekage med nøddekaramel, vaniljeis og mynte.

Kr. 350,-

Rolling Stones 3/10

Ved bordbestilling bestiller I også automatisk menuen til alle gæster i selskabet.
Send venligst en mail på dagh@dagh.dk med ankomsttidspunkt og antal gæster.

Klassisk rørt tatar
Klassisk rørt tatar af okseindelår rørt med olivenolie, citronsaft, trøffelmayo og persille.

Helstegt australsk oksefilet
Helstegt australsk oksefilet med bagte tomater, grønne bønner, syltede løg og sauce.
Hertil ristede kartofler med timian og bearnaisesauce.

Chokoladekage
Chokoladekage med nøddekaramel, vaniljeis og mynte.

Kr. 350,-