aften

Sidst på dagen finder vi vinene frem, tænder lys på bordene og sætter vores dejligt kompromisløse kokke i sving.

Hver dag kan du nyde lækre retter, saftige burgers, lette salater og meget andet.

Vi står klar til både hvidvinsaften med veninderne, det hurtige lette måltid, de lange kærestemiddage og forretningsmiddagen. Kigger I forbi?

 

AFTEN
Hverdag & weekend kl. 17.00 – 22.00

Dag Hs 5 retters menu
Skal vælges af hele bordet

Kartoffel/porresuppe
bacon & persille

Pocheret torsk
beurre blanc & fennikel crudite

Kyllingelevermousse
grillet brød & portvinssirup

Braiseret kalvebryst
grønkål. kartoffelpuré & sauce

Chokolademousse
brændt hvid chokolade, kirsebærcoulis & vaniljeis

kr. 275,-

Stegt torsk i stedet for 4. ret + kr. 50
Grillet ribeye (ca. 125gr) i stedet for 4. ret + kr. 50
Stegt rosenkål i stedet for 4. ret + kr. 50
Ost i stedet for dessert + kr. 25
__________________________________________________________


Aftenmenu

Østers 
3 stk. kr. 59 | 6 stk. kr. 109 | 9 stk. kr. 155 | 12 stk. kr. 199
Serveres med citron, tabasco og vinaigrette.

Caviar, Rossini Baerii (30gr) kr. 299
Serveres med smørstegte blinis og creme fraiche

Ansjoser kr. 59
Serveres med grillet brød og dild.

Fish ‘N’ Chips kr. 135
Paneret og friteret hvid fisk med grillet citron. Hertil fritter med sauce tatar.

Moules frites kr. 149
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter. Hertil fritter og sennepsmayo.

Dag Hs Burger kr. 149
200 g. medium bøf med ost, bacon, salat, løg, tomat og syltede agurker. Hertil fritter med ketchup og chilimayo..

Cæsarsalat kr. 139
Hjertesalat, parmesan, cæsardressing, croutons og stegt kyllingebryst.

Salade Chevre Chaud kr. 139
Radicchio- og hjertesalat, gratineret gedeost, sennepsvinaigrette, pære og valnødder.

Rørt tatar kr. 139
Klassisk tatar af okseinderlår rørt med olivenolie, citronsaft, trøffelmayo og persille. Hertil fritter med chilimayo og ketchup.

 

À la carte

Alle a la carte-retter serveres i forretsstørrelse. Vi anbefaler to til tre retter pr. person.

 

Kartoffel/porresuppe kr. 75
bacon & persille

Kyllingelevermousse kr. 75
grillet brød & portvinssirup

Pocheret torsk kr. 80
beurre blanc & fennikel crudite

Brasieret kalvebryst kr. 125
grønkål, kartoffelpuré & sauce

Stegt torsk kr. 125
bacon, sennepssauce, rødbeder & dild

Grillet ribeye Grilled ribeye (125gr eller/or 250gr) kr. 125/249
Grillet ribeye med bagte tomater, grønne bønner, syltede løg og rødvinssauce.

Stegt rosenkål kr. 110
“brændt” græskar, beurre blanc & ristede kerner

Bearnaise on the side kr. 25
Fries or salad on the side kr. 50

Dessert

Tre oste kr. 80
Tre oste med sødt og kiks.

Crème brûlée kr. 75
Klassisk vanilje crème brûlée med kirsebærsorbet.

Chokolademousse kr. 85
brændt hvid chokolade, kirsebærcoulis & vaniljeis

Sødt til kaffen Assorted sweets kr. 45,-

Venligst bemærk, at ved selskaber på 10 eller flere bedes i forudbestille enten menu eller ens a la carte retter 2 dage i forvejen

Der tages forbehold for ændringer i menuen