aften

Sidst på dagen finder vi vinene frem, tænder lys på bordene og sætter vores dejligt kompromisløse kokke i sving.

Hver dag kan du nyde lækre retter, saftige burgers, lette salater og meget andet.

Vi står klar til både hvidvinsaften med veninderne, det hurtige lette måltid, de lange kærestemiddage og forretningsmiddagen. Kigger I forbi?

 

AFTEN
Mandag – lørdag 17.00 – 21.30
Søndag 17.00 – 21.00

SNACKS & FORRETTER

Nødder & oliven 59,-

30g Baerii caviar 299,-
Creme fraiche, rødløg, blinis

Østers 3 stk 75,-
Citron, vinaigrette, tabasco

3 Kroketter 75,-
Hvidløgsmayo

Ansjoser 69,-
Citronmayo, grillet brød

Tun fra Oritz 89,-
Citronmayo, grillet brød

Pil selv rejer 75,-
Citronmayo, grillet brød

Rørt tatar 89,-
Sprøde løg, syltede svampe, citron, sort aïoli

Grillede grønne asparges 89,-
Pocheret æg, dijonaise, croutoner

SALATER

Chevre Chaud 139,-
Salat, grillet gedeost, sennepsvinaigrette, pære, valnødder

Caesar salat / Caesar Salad 139,-
Hjertesalat, parmesan, caesar dressing, croutoner, stegt kyllingebryst

Quinoa Succotasch 139,-
Kylling, piment, majs, tomat, koriander, thai basilikum

HOVEDRETTER

Moules Frites 159,-
Løg, fennikel, porre, fritter, aïoli

Kulmule 198,-
Muslinge-fumé, ærter, asparges, nye kartofler

Rørt tatar & fritter 168,-
Okseinderlår, olivenolie, citron, trøffelmayo, fritter

250g Rib-Eye 250,-
Brunet løgpuré, kryddersmør, fritter

DagH Burger 149,-
200g bøf, ost, bacon, løg, syltede agurker, sennepsmayo

Spidskål & ærter 149,-
Syltede svampe, Vesterhavsost

DESSERT & OST

Cheesecake 75,-
Sorbet, smørkage

Chokolademousse 75,-
Hvid kaffeis, sablé breton

Rabarberkompot 75,-
Creme fraiche sorbet, hvid chokolade

Udvalg af oste 75,-
3 slags

Petit fours 3 stk 45,- 

SIDES

French Fries 49,-
Sort Aïoli

Grøn Salat 49,-
Det bedste fra køkkenhaven

 

DAG H MENU

4 retters menu 275,-
Komponeret af vores kokketeam, inspireret af sæsonens råvarer*

*Menuen skifter jævnligt og skal vælges af hele bordet.
Der kan i udgangspunktet ikke tages højde for allergener eller særkost i denne menu.