aften

Sidst på dagen finder vi vinene frem, tænder lys på bordene og sætter vores dejligt kompromisløse kokke i sving.

Hver dag kan du nyde lækre retter, saftige burgers, lette salater og meget andet.

Vi står klar til både hvidvinsaften med veninderne, det hurtige lette måltid, de lange kærestemiddage og forretningsmiddagen. Kigger I forbi?

 

AFTEN
Hverdag & weekend kl. 17.00 – 21.30 (Søn/hel.: kl. 21.00)

Fem-retters menu 

Tomatsalat
Tomatsalat med bøffelmælksburrata, basilikum og olivenolie.

Agurkesuppe 
Kold agurkesuppe med rimmet kammusling og creme fraiche. 

Pocheret torsk
Pocheret torsk med ærter, dild og rischips.

Stegt unghane
Stegt unghanebryst med karotter og asparges

Kokosis
Kokosis med mazarinkage og broken gel af citron.

 kr. 275
Bør vælges af hele bordet.

Stegt rokkevinge i stedet for 4. ret + kr. 50
Grillet ribeye i stedet for 4. ret + kr. 50 

Perlebyg i stedet for 4. ret + kr. 50 
Ost i stedet for dessert + kr. 25

Aftenmenu

Østers  3 stk. kr. 55 | 6 stk. kr. 100 | 9 stk. kr. 140 | 12 stk. kr. 170
Østers med citron, tabasco og vinaigrette.

Ansjoser kr. 59
Ansjoser med grillet brød og dild.

Nødder og oliven kr. 60
Saltbagte nødder eller grønne og sorte Kalamata-oliven i krydret olie.
Separat, kr. 35/stk.

Fish and Chips  kr. 135
Paneret og friteret hvid fisk med grillet citron. Hertil fritter med tatarsauce.

Moules frites kr. 149
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter. Hertil fritter og sennepsmayo.

Dag Hs Burger kr. 149
200 g. medium bøf med ost, bacon, salat, løg, tomat og syltede agurker. Hertil fritter med ketchup og chilimayo.

Dag Hs Fiskeburger kr. 149
Paneret og friteret hvid fisk med kålsalat og grillet citron. Hertil fritter med tatarsauce.

Cæsarsalat  kr. 139
Hjertesalat, parmesan, Cæsardressing og stegt kyllingebryst. 

Salade Chevre Chaud  kr. 139
Radicchio- og hjertesalat, gratineret gedeost, sennepsvinaigrette, pære og valnødder.

Rørt tatar kr. 139
Klassisk tatar af okseinderlår rørt med olivenolie, citronsaft og persille. Hertil trøffelmayo og fritter med chilimayo og ketchup. 

Tomatsalat  kr. 70
Tomatsalat med bøffelmælksburrata, basilikum og olivenolie.

Bearnaise on the side kr. 25
Fries on the side  kr. 55

À la carte

Alle a la carte-retter serveres i forretsstørrelse. Vi anbefaler to til tre retter pr. person.

Tomatsalat kr. 70
Tomatsalat med bøffelmælksburrata, basilikum og olivenolie.

Agurkesuppe kr. 75
Kold agurkesuppe med rimmet kammusling og creme fraiche.

Pocheret torsk kr. 75
Pocheret torsk med ærter, dild og rischips.

Taskekrabbe kr. 80
Taskekrabbe med avocado, agurk og puffede chips. 

Stegt rokkevinge  kr. 125
Stegt rokkevinge med små kartofler, nye løg og brunet smør. 

Stegt unghane kr. 100
Stegt unghanebryst med karotter, asparges og hønsesauce.

Grillet ribeye  kr. 125
Grillet ribeye med bagte tomater, grønne bønner, syltede løg og sauce.

“Perlebygotto”  kr. 110
Risotto af perlebyg med stegt porre, ærter og estragon.

Bearnaise on the side kr. 25
Fries on the side  kr. 55

Tre oste  kr. 80
Tre oste med sødt og kiks. 

Crème brûlée  kr. 75
Klassisk vanilje crème brûlée med skovbærsorbet.

Kokosis kr. 70
Kokosis med mazarinkage og citron.

Sødt til kaffen kr. 45