aften

Sidst på dagen finder vi vinene frem, tænder lys på bordene og sætter vores dejligt kompromisløse kokke i sving.

Hver dag kan du nyde lækre retter, saftige burgers, lette salater og meget andet.

Vi står klar til både hvidvinsaften med veninderne, det hurtige lette måltid, de lange kærestemiddage og forretningsmiddagen. Kigger I forbi?

 

AFTEN
Hverdag & weekend kl. 17.00 – 21.30 (Søn/hel.: kl. 21.00)

Fem-retters menu 

Burrata
med grillede auberginer, basilikum og grape.

Jordskokkesuppe
med persillepesto, ristede boghvedekerner og karse.

Pocheret torsk
med ratatouille, dild og rischips.

Stegt unghane
med jordskokkepuré, smørdampet romanescokål og hønsesauce.

Chokoladekage
med nøddekaramel, vanilieis og mynte.

 kr. 275
Bør vælges af hele bordet.

Stegt helleflynder i stedet for 4. ret + kr. 50
Grillet ribeye (ca. 125gr) i stedet for 4. ret + kr. 50
“Blomkål & Selleri” i stedet for 4. ret + kr. 25
Ost i stedet for dessert + kr. 25

 

Aftenmenu

Østers
3 stk. kr. 59 | 6 stk. kr. 109 | 9 stk. kr. 155 | 12 stk. kr. 199
Østers med citron, tabasco og vinaigrette.

Caviar, Rossini Baerii (30gr) kr. 299
Serveres med smørstegte blinis og creme fraiche.

Ansjoser kr. 59
Ansjoser med grillet brød og dild.

Fish ‘N’ Chips kr. 135
Paneret og friteret hvid fisk med grillet citron. Hertil fritter med tatarsauce.

Moules frites kr. 149
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter. Hertil fritter og sennepsmayo.

Dag Hs Burger Dag H’s Burger kr. 149
200 g. medium bøf med ost, bacon, salat, løg, tomat og syltede agurker. Hertil fritter med ketchup og chilimayo.

Dag Hs Fiskeburger kr. 149
Paneret og friteret hvid fisk med kålsalat og grillet citron. Hertil fritter med tatarsauce.

Cæsarsalat kr. 139
Hjertesalat, parmesan, cæsardressing, croutons og stegt kyllingebryst.

Salade Chevre Chaud kr. 139
Radicchio- og hjertesalat, gratineret gedeost, sennepsvinaigrette, pære og valnødder.

Rørt tatar Stirred tartare kr. 139
Klassisk tatar af okseinderlår rørt med olivenolie, citronsaft, trøffelmayo og persille. Hertil fritter med chilimayo og ketchup.

Burrata kr. 70
Bøffelmælksburrata med grillede auberginer, basilikum og grape.

Bearnaise on the side kr. 25 

Fries or salad on the side kr. 50

 

À la carte

Alle a la carte-retter serveres i forretsstørrelse. Vi anbefaler to til tre retter pr. person.

Burrata kr. 70
Bøffelmælksburrata med grillede auberginer, basilikum og grape.

Jordskokkesuppe kr. 75
med persillepesto, ristede boghvedekerner og karse.

Pocheret torsk kr. 75
Pocheret torsk med ratatouille, dild og rischips.

Taskekrabbe kr. 80
Taskekrabbe med mashed avocado og puffede chips.

Stegt helleflynder kr. 125
Stegt helleflynder med beder, kapers og brunet smør.

Stegt unghane kr. 110
med jordskokkepuré, smørdampet romanescokål og hønsesauce.

Grillet ribeye (125gr eller 250gr) kr. 125/kr. 249
Grillet ribeye med bagte tomater, grønne bønner, syltede løg og sauce.

“Blomkål & Selleri” kr. 110
Ristet blomkål, bagt selleri, blomkålspuré, ristede boghvedekerner og estragon.

Bearnaise on the side kr. 25

Fries, roasted potatoes or salad on the side kr. 50

Desserts

Tre oste kr. 80
Tre oste med sødt og kiks.

Crème brûlée kr. 75
Klassisk vanilje crème brûlée med grapesorbet.

Chokoladekage Coconut icecream kr. 70
Chokoladekage med nøddekaramel, vaniljeis og mynte.

Sødt til kaffen kr. 45