aften

Sidst på dagen finder vi vinene frem, tænder lys på bordene og sætter vores dejligt kompromisløse kokke i sving.

Hver dag kan du nyde lækre hovedretter, saftige burgers, lette salater, traditionel dansk husmandskost og vores specielle 3-retters menu: ’Dag H’s udvalgte’ til kun kr. 250,-

Vi står klar til både hvidvinsaften med veninderne, det hurtige lette måltid, de lange kærestemiddage og forretningsmiddagen. Kigger I forbi?

 

AFTEN kl. 17.00 – 21.30 (søndag 21.00)

Dag H’s ‘Udvalgte’

Forret
Tigerrejer stegt med hvidløgs-chili pasta, vendt med koriander og persille, serveret med aioli.

Hovedret
Sprængt unghane serveret med ristede kartofler, tzatziki og salat med bønner.

Dessert
Koldskål serveret med bær og sprødt.

 3-retter kr. 250,-

 


 

Á la carte

Forretter

Tatar   kr. 89,-
Let rørt tatar serveret med trøffel-mayo, drueagurk, peberrod og krydderurter.

Moules marinieres kr. 89,-
Blåmuslinger dampet i hvidvin, urter og hvidløg.

Hovedretter

Dorade kr. 180,-
Helstegt Dorade serveret med fennikel, citron, forårsløg, krydderurtecreme og ristede kartofler vendt med persille.

Mørbrad   kr. 225,-
200 g oksemørbrad fra Himmerland serveret med kryddersmør, svampe og urter. Hertil Dag H’s fritter og béarnaise.

Ribeye   kr. 295,-
300 g amerikansk rib-eye – Greater Omaha, serveret med kryddersmør, svampe og urter. Hertil Dag H’s fritter og béarnaise.

Hjertesalat   Kr. 35,-
vendt med senneps-vinaigrette.

Desserter

Cheese Cake   kr. 85,-
Serveret med bærsorbet, gel og sable tuilles.

Chokolade   Kr. 85,-
Chokolade marquise serveret med chokolade- is, kakaomarengs, dulce og ribs.

3-retter kr. 350,-
Tillæg ved valg af Ribeye kr. 70,-

 


 

Andre retter

Husmandskost **  kr. 145,-
Spicy kødboller serveret med pasta og tomatsauce.

Eastbronx Burger ** kr. 155,-
Rosastegt bøf (medium) af hakket dansk oksekød, burgermayo, cheddar, bacon, rødløg, tomat, syltede agurker og salat. Hertil Dag Hs fritter, chilimayo og Heinz. Serveret i lækker ristet økologisk briochebolle.

Kyllingeburger ** kr. 155,-
Grillet kyllingebryst med burgermayo, bacon, rødløg, tomat, syltede agurker og salat. Hertil Dag Hs fritter, chilimayo og Heinz. Serveret i lækker ristet økologisk briochebolle.

Chevre Chaud ** kr. 135,-
Gratineret gedeost på blandede salater, vendt med valnødde-vinaigrette, serveret med pære og valnødder.

Fritter, chilimayo og Heinz kr. 55,-

 

Retter markeret med ** kan også bestilles take-away.